Αρκετά! Μην τολμήσει να βγει στους δρόμους ο Συριζα

Το χρηματιστήριο εχθές και σήμερα έχασε 3,3 δις εξαιτίας της άφρονος πολιτικής του Τσίπρα και την άκρατης παροχολογίας και σειρά βουλευτών του τολμούν να απειλούν ότι θα δούμε τον ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους!

 
Το ποσοστό του συριζα στις εκλογές, αποτελεί προϊόν εκστρατείας εκφοβισμού των πολιτών, από τον επαγγελματία ψεύτη Τσίπρα. Παραπλάνησε τους πολίτες με ψέματα για να καταλάβει την εξουσία, κυβέρνησε με τόνους ψεμάτων και έπεσε πνιγμένος στα ψέματά του. Τελευταίο χαρτί του η εκστρατεία φόβου. Μάταιος κόπος. Το ποσοστό του δεν του δίνει κανένα δικαίωμα να εκφοβίζει. Θα συρρικνωθεί περαιτέρω μόλις η ανάταξη της χώρας αφαιρέσει τον λόγο ύπαρξής του.

Λίγες ώρες πριν λειτουργήσει η νέα κυβέρνηση σειρά βουλευτών του συριζα σε μια πρωτοφανή εκδήλωση παράκρουσης, στηρίζουν την κεντρική γραμμή που σκοπεύει να ακολουθήσει ο Τσίπρας.

Δίνοντας γραμμή ένας εξ αυτών, ο Γιώργος Τσίπρας, το στέλεχος που δεν έφερε ούτε μια επένδυση, τόλμησε να απειλήσει αναφέροντας: «Σίγουρα θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους γιατί έχει δώσει η νέα κυβέρνηση δείγμα σε ποια γραμμή θα κινηθεί».

Σε άμεση απάντηση της η κυρία Βόζεμπεργκ δήλωσε: «Ο Γ. Τσίπρας δήλωσε τώρα στον ΣΚΑΪ ότι θα δούμε τον ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους! Ποιον απειλούν; Τη ΝΔ, τη Δημοκρατία, την κυβέρνηση ή την κοινωνία; Δεν φοβόμαστε! Η χώρα θα προχωρήσει και η εντολή του λαού θα υλοποιηθεί στο ακέραιο. Το χρωστάμε στην πατρίδα μας».

Ο συριζα να μην τολμήσει να σκεφθεί να πατήσει το πόδι του σε πεζοδρόμια και δρόμους. Αντί να επανέλθουν σε επαναστατική γυμναστική, να φροντίσουν να συμμαζευτούν. Αρκετά κακοποίησαν τους πολίτες και την χώρα. Αρκετά!

Οι πολίτες δικαιούνται να βγουν στους δρόμους για να απαιτήσουν περισσότερες μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις. Ο συριζα δεν έχει το δικαίωμα.
Ήδη το χρηματιστήριο εχθές και σήμερα έχασε 3,3 δις εξαιτίας της άφρονος πολιτικής του Τσίπρα και την άκρατης παροχολογίας που προηγήθηκε για να διασωθεί προεκλογικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του capital.gr «τα χαρτοφυλάκια αναδιπλώνονται υπό τον κίνδυνο όχι μόνο να μην εφαρμοστεί το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και να προκύψει ανάγκη νέων μέτρων. Η αγορά βλέπει τη νέα κυβέρνηση να βρίσκεται ήδη με την πλάτη στον τοίχο, λόγω της παροχολογίας των προηγούμενων εβδομάδων, των μεγάλων ανοικτών μετώπων και των καθυστερήσεων της απερχόμενης κυβέρνησης που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα, αλλά και της αμφισβήτησης εκ μέρους των θεσμών των δημοσιονομικών στόχων που συμφωνήθηκαν το 2018. Μετά το χθεσινό Eurogroup οι θεσμοί ανέφεραν ότι μπορεί να χρειαστούν ισοδύναμα μέτρα, ειδικά το 2020, προκειμένου να μην μειωθεί το αφορολόγητο. Εξέφρασαν επίσης έντονες ενστάσεις στο ζήτημα αλλαγής στόχου στα πρωτογενή πλεονάσματα. Επίσης επέμεναν στα ανοικτά μέτωπα που αφήνει πίσω της η προηγούμενη κυβέρνηση στο πεδίο των μεταρρυθμίσεων και καταγράφονται στην 3η αξιολόγηση που χθες ολοκληρώθηκε.»

Δεν σας αρκούν αυτά κ. Τσίπρα;

Αρκετά με τον λαϊκισμό, τους πειραματισμούς και τα ψέματα! Η χώρα θα επανέλθει στην σταθερότητα πάση θυσία. Μην πολεμάτε άλλο τις θυσίες των πολιτών!

Αρκετά σας πλήρωσε ο λαός. Ήρθε η ώρα της πραγματικότητας και της σοβαρότητας για όλους.

Την ώρα που οι πολίτες έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο αύριο, ουδείς δικαιούται να τους εκφοβίζει με πεζοδρομιακές ασκήσεις για να τους γυρίσει στην φτωχοποίηση και στο αμαρτωλό χθες. Αρκετά!

Π. Τσακιρίδης

Σχετικά Άρθρα