«Ελεύθερος Τύπος»: Ας ανοίξουν τα τηλέφωνα του Μαξίμου για να δούμε ποιος και πότε έχει κάνει την αποστολή των ομαδικών SMS

Το Γραφείο Τύπου του Α.Τ. στο Μαξίμου σε ανακοίνωσή του (με την γνωστή χρονική καθυστέρηση) αμφισβήτησε  την πατρότητα του SMS που απεκάλυψε η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος. Η εφημερίδα απαντώντας σήμερα  για τα SMS του Μαξίμου για τις πυρκαγιές αναφέρει:

 
Σχεδόν 24 ώρες από την κυκλοφορία του Ελεύθερου Τύπου, στις 17:25 της Κυριακής, το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στο δημοσίευμά μας χαρακτηρίζοντας το SMS με τις οδηγίες προς τα κυβερνητικά στελέχη «πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες».

Συμφωνούμε απολύτως ότι το SMS είναι κακότεχνο και βλακώδες, απλώς για κακή τους τύχη δεν είναι πλαστό, αλλά πρόκειται για ένα κομμάτι της μακάβριας επικοινωνιακής προπαγάνδας που δημιούργησε το επιτελείο του Μαξίμου.

Η κυβέρνηση που έχει συλληφθεί «ψευδόμενη» πολλές φορές κατά τη διαχείριση της εθνικής τραγωδίας, συγκρουόμενη με την πραγματικότητα και επινοώντας θεωρίες συνωμοσίας, φτάνει στο σημείο να εγκαλεί τον «Ελεύθερο Τύπο» για το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του.

Δεν πείθει κανέναν το Μαξίμου. Η εφημερίδα μας έχει πρωτοστατήσει στις αποκαλύψεις για το τι πραγματικά συνέβη τη μοιραία βραδιά της 23ης Ιουλίου αναδεικνύοντας λάθη, ολιγωρίες αλλά και προσπάθειες συγκάλυψης των γεγονότων από τους γνωστούς προπαγανδιστές της κυβέρνησης.

Ο «Ε.Τ.» ήταν η εφημερίδα που αποκάλυψε το σήμα του Λιμεναρχείου Ραφήνας από το οποίο προέκυπτε ότι η ανεύρεση νεκρών είχε ξεκινήσει από τις 7:08 το απόγευμα της μαύρης Δευτέρας αλλά και τις αναφορές αστυνομικών για εντοπισμό θυμάτων λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ γκρεμίζοντας την προπαγάνδα για τη fake σύσκεψη στο Συντονιστικό. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα δημοσιεύματα ανάγκασαν εκ των υστέρων κορυφαίους υπουργούς που συμμετείχαν στη σύσκεψη να παραδεχθούν ότι γνώριζαν για νεκρούς. Ακόμη και χθες αποκαλύψαμε ότι η Ελληνική Αστυνομία είχε μείνει επί 6,5 ώρες στο Μάτι χωρίς ψηφιακούς ασυρμάτους.

Χρειάστηκαν άλλωστε τόσες ώρες για να δοθεί η απάντηση, η οποία ως συνήθως συνοδεύθηκε από ύβρεις, καθώς το Μαξίμου ανέφερε ότι «η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και η προβοκάτσια έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης».

Ο «Ελεύθερος Τύπος» εμμένει στην ορθότητα του ρεπορτάζ του σχετικά με το SMS.

Το μήνυμα εστάλη την 1η Αυγούστου σε υπουργούς, βουλευτές και κομματικούς αξιωματούχους, ενώ εν πολλοίς περιέχει τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν δημοσίως τις προηγούμενες ημέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το γνωρίζουν αυτό και οι δεκάδες μάρτυρες – παραλήπτες του SMS. Ας ανοίξουν τα τηλέφωνα του επιτελείου του Μαξίμου για να δούμε ποιος και πότε έχει κάνει την αποστολή των ομαδικών SMS.

Σχετικά Άρθρα