Ελληνική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού «SMM HAMBURG 2018»

Στη μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση της Γερμανίας, SMM Hamburg 2018, θα λάβουν μέρος οι Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού (ΗΕΜΕΧΡΟ). H έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 4 μέχρι 7 Σεπτεμβρίου, στο τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, το Αμβούργο.

Σημαντικός υποστηρικτής στην προσπάθεια των Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού για εξωστρέφεια, αποτελεί η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Εnterprise Greece), με την αρωγή της οποίας διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ελληνική αποστολή στο Αμβούργο.

Η «SMM HAMBURG» αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στο χώρο της ναυτιλιακής βιομηχανίας και του ναυτιλιακού βιομηχανικού εξοπλισμού καθώς προσελκύει περισσότερους από 50.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και συμμετέχουν όλες οι παγκόσμιες δυνάμεις της ναυτιλίας.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος, διαμέσου του εθνικού περιπτέρου (Stand No: Β7.320) ή μεμονωμένα, 16 εταιρείες μέλη της ΗΕΜΕΧΡΟ και συγκεκριμένα οι εταιρείες: Aluminox, Captain Nemo, D. Koronakis, Elvik, Emmis, Environmental Protection Engineering, Erma First, Farad, Kleemann Hellas, Nanophos, Prisma Electronics, Psyctotherm, Seabright, Selma, Uteco και Valiadis Hellenic Motors.

Σχετικά Άρθρα