Μεγάλη νικήτρια η Nelios και στα φετινά Greek Hospitality Awards!

Έξι χρυσές διακρίσεις για έξι υποψηφιότητες απέσπασε η Nelios στα φετινά Greek Hospitality Awards

 
Στην τελετή απονομής, η οποία διοργανώθηκε από την Ethos Media και τα Greek Hospitality Awards, την περασμένη Παρασκευή στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, το σύνολό της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας ενώθηκε για να γιορτάσει την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και την πρωτοπορία στην ελληνική φιλοξενία. Μαζί και η Nelios, η οποία βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως η καλύτερη εταιρεία Hotel Digital Marketing στην Ελλάδα.

Στην εταιρεία, η οποία αποτελεί το πρώτο αποκλειστικά για ξενοδοχεία digital marketing agency, απονεμήθηκαν συνολικά 6 βραβεία στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • 3 Χρυσά Βραβεία στην κατηγορία Best Greek Hotel Website για την κατασκευή των ιστοσελίδων των ξενοδοχείων Euphoria Retreat , The Foundry Hotel και The Y Hotel .
  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Digital Advertising & Performance Campaign για την digital καμπάνια των ξενοδοχείων του ομίλου Andronis Exclusive .
  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Website Developer για την κατασκευή των ιστοσελίδων του ομίλου Aldemar Resorts , και
  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Digital Marketing Agency

“Η ανάδειξή μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως το καλύτερο Digital Marketing Agency της χώρας μας, επιβεβαιώνει και εδραιώνει τη Νelios ως την κορυφαία εταιρεία με αξιόπιστες και τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν και ενισχύουν το σύνολο της διαδικτυακής παρουσίας και online επίδοσης των ελληνικών ξενοδοχείων” αναφέρει σχετικά ο CEO της Nelios Δημήτρης Σερίφης . “Οι διακρίσεις αυτές δικαιώνουν τη σκληρή δουλειά της ομάδας μας, και παράλληλα τονίζουν την αναγκαιότητα της αναβάθμισης του ψηφιακού αποτυπώματος του ελληνικού τουρισμού. ”

 
Info photo

Ο CEO Δημήτρης Σερίφης με την ομάδα της Nelios, κατά την παραλαβή του χρυσού βραβείου στην κατηγορία Best Digital Marketing Agency

Σχετικά Άρθρα