Νέα επένδυση σε Ηγέτες Κοινοτήτων από το Facebook

Σήμερα, στο Facebook Community Summit Europe που ολοκληρώθηκε στο Λονδίνο, ανακοινώθηκε το Facebook Community Leadership Program, μια παγκόσμια πρωτοβουλία που επενδύει στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον σχηματισμό και την ενδυνάμωση κοινοτήτων.

 
Το Facebook θα δεσμεύσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για το πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων μέχρι και 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε επιχορηγήσεις που θα δίδονται απευθείας στους ανθρώπους που δημιουργούν και είναι επικεφαλής κοινοτήτων. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν νέα εργαλεία για τους διαχειριστές των ομάδων και την επέκταση της ομάδας μηχανικών που εδρεύει στο Λονδίνο, η οποία αναπτύσσει την τεχνολογία που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι ασφαλείς στο Facebook. Περισσότεροι από 300 υπεύθυνοι κοινοτήτων από όλη την Ευρώπη συναντήθηκαν σήμερα στη διάσκεψη, όπου είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εργαστήρια και ομάδες συζήτησης που θα εστιάζουν στην ανάπτυξη των ικανοτήτων, την παροχή εργαλείων και συμβουλών για τη διαχείριση μιας κοινότητας.

 
Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο που υπογράφουν οι Jennifer Dulski, Επικεφαλής του Τμήματος για τις Ομάδες και τις Κοινότητες, και Ime Archibong, Αντιπρόεδρος, Προϊοντικές Συνεργασίες, στο Facebook.

 
Σήμερα, στο Facebook Community Summit Europe, ανακοινώσαμε το Facebook Community Leadership Program, μια παγκόσμια πρωτοβουλία που επενδύει στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον σχηματισμό και την ενδυνάμωση κοινοτήτων.  Το Facebook θα δεσμεύσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για το πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων μέχρι και 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε επιχορηγήσεις που θα δίδονται απευθείας στους ανθρώπους που δημιουργούν και είναι επικεφαλής κοινοτήτων.

Επιπλέον, παρουσιάσαμε νέα εργαλεία για τους διαχειριστές των ομάδων και την επέκταση της ομάδας μηχανικών που εδρεύει στο Λονδίνο, η οποία αναπτύσσει την τεχνολογία που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι ασφαλείς στο Facebook.

Περισσότεροι από 300 επικεφαλής κοινοτήτων από όλη την Ευρώπη συναντήθηκαν σήμερα στο Λονδίνο. Μεταξύ αυτών οι Blind Veterans UK, ένας οργανισμός που παρέχει πρακτική και συναισθηματική βοήθεια σε τυφλούς βετεράνους του πολέμου και τις οικογένειές τους, το Donna Mamma, μία ομάδα υποστήριξης για μητέρες στην Γαλλία που παρέχει συμβουλές και πληροφόρηση, το Girl Skate UK, που τιμά και ενώνει την γυναικεία κοινότητα του skateboarding, το High Society PL, μια ομάδα που τα μέλη της μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό για τα αθλητικά παπούτσια, και το Berlin Bruisers, το πρώτο rugby gay club της Γερμανίας.

 
Facebook Community Leadership Program

Οι επικεφαλής των κοινοτήτων συχνά μας λένε ότι με περισσότερη υποστήριξη θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερη επιρροή. Το Facebook Community Leadership Program σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να ενδυναμώσει τους ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο που δημιουργούν κοινότητες μέσα από την οικογένεια των εφαρμογών και υπηρεσιών του Facebook. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Oι ευκαιρίες Διαμονής και Υποτροφιών προσφέρουν εκπαίδευση, υποστήριξη και χρηματοδότηση για τους επικεφαλής κοινοτήτων από όλο τον κόσμο.
  • Μέχρι πέντε υπεύθυνοι ομάδων θα επιλεγούν ως ηγέτες κοινοτήτων με διαμονή και θα λάβουν έως 1.000.000* δολάρια ο καθένας για να χρηματοδοτήσουν τις προτάσεις τους.
  • Μέχρι 100 υπεύθυνοι ομάδων θα επιλεγούν για το πρόγραμμα υποτροφιών μας και θα λάβουν ως 50.000* ο καθένας για να χρησιμοποιηθούν για μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία της κοινότητας.
  • Οι κύκλοι Ηγεσίας στις Κοινότητες φέρνουν τους τοπικούς επικεφαλής κοινοτήτων κοντά, σε προσωπικές συναντήσεις για να συνδεθούν, να μάθουν και να συνεργαστούν. Πιλοτικά δημιουργήσαμε 3 κύκλους στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2017 και φέτος η πρωτοβουλία εξαπλώνεται παγκοσμίως.
  • Οι ομάδες  Facebook Power Admins, οι οποίες σήμερα τρέχουν με περισσότερους από 10.000 διαχειριστές ομάδων στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, επεκτείνονται σε περισσότερα μέλη για να τους βοηθήσουν να μοιραστούν συμβουλές μεταξύ τους και να συνδεθούν με την ομάδα για να δοκιμάσουν νέες λειτουργίες και να ανταλλάξουν σχόλια.

Οι αιτήσεις είναι τώρα ανοικτές για τη διαμονή και τις υποτροφίες. Για πληροφορίες και αιτήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα communities.fb.com.

 
Νέα εργαλεία για τους Διαχειριστές Ομάδων και τα Μέλη

Οι διαχειριστές ομάδων θέλουν να διατηρήσουν τις κοινότητες τους ασφαλείς, οργανωμένες και σε διάδραση. Σήμερα προσθέσαμε τέσσερα νέα χαρακτηριστικά για να τους υποστηρίξουμε.

  • Εργαλεία διαχειριστών: Οι διαχειριστές μπορούν τώρα να βρουν αιτήματα μελών, Group Insights  και πολλά άλλα συγκεντρωμένα σε ένα σημείο, κάνοντας ευκολότερη τη διαχείριση ομάδων και απελευθερώνοντας περισσότερο χρόνο για τους διαχειριστές, ώστε να συνδεθούν με μέλη.
  • Ανακοινώσεις ομάδων: Οι διαχειριστές ομάδων επιζητούν την ικανότητα να μοιράζονται πιο εύκολα τις ενημερώσεις updates, οπότε το Facebook εισήγαγε τις ανακοινώσεις ομάδων  για να δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές να δημοσιεύουν μέχρι και 10 ανακοινώσεις που θα εμφανίζονται στο επάνω σημείο της ομάδας τους.
  • Κανόνες ομάδων: Η διατήρηση της ασφάλειας των κοινοτήτων είναι σημαντική. Τώρα οι διαχειριστές μπορούν να δημιουργήσουν μια ειδική ενότητα κανόνων που θα τους βοηθήσει να κοινοποιήσουν αποτελεσματικά τους κανόνες της ομάδας στα μέλη τους.
  • Εξατομίκευση: Κάθε κοινότητα έχει τη δική της ταυτότητα – τώρα οι διαχειριστές μπορούν να προσθέσουν ένα εξατομικευμένο χρώμα που εμφανίζεται σε ολόκληρη την ομάδα τους.

 
Διεύρυνση της ομάδας μηχανικών του Λονδίνου για την ασφάλεια των κοινοτήτων 

Μια ομάδα μηχανικών σε ολόκληρο τον κόσμο δημιουργεί τεχνολογίες που βοηθούν  να διατηρηθεί η κοινότητά μας ασφαλής και διασφαλισμένη. Το Λονδίνο φιλοξενεί το μεγαλύτερο μηχανολογικό κόμβο του Facebook εκτός ΗΠΑ, και μέχρι το τέλος του 2018 θα διπλασιαστεί ο αριθμός των ατόμων που εργάζονται στο Λονδίνο για αυτά τα θέματα.

Το έργο των μηχανικών μας για την ασφάλεια των κοινοτήτων περιλαμβάνει τα εξής:

  • Ανίχνευση και διακοπή ψεύτικων λογαριασμών: Εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε  ότι το Facebook είναι μια κοινότητα ανθρώπων που μπορούν να συνδεθούν αυθεντικά με πραγματικούς ανθρώπους.
  • Προστασία των ανθρώπων από βλάβη: Μείωση ζητημάτων όπως η παρενόχληση και οι απάτες, που μπορούν να συμβούν στον πραγματικό κόσμο και στο Facebook, με το να δημιουργήσουμε καλύτερα εργαλεία εντοπισμού αυτών των θεμάτων και απομάκρυνσης τους.
  • Βελτίωση των τρόπων αναφοράς του περιεχομένου: Διευκόλυνση των ανθρώπων να μας αποστέλλουν σχόλια και παρατηρήσεις για όσα δεν πρέπει να βρίσκονται στην πλατφόρμα μας, διαδικασία που λειτουργεί σε συνδυασμό με την αυτοματοποιημένη ανίχνευση.

Οι άνθρωποι βρίσκουν νόημα και υποστήριξη στην κοινότητα, στο διαδίκτυο και πρόσωπο με πρόσωπο. Τα προγράμματα και τα εργαλεία που ανακοινώσαμε σήμερα έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους διαχειριστές που ηγούνται των κοινοτήτων να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τους δεσμούς μεταξύ των μελών τους. Εμπνεόμαστε από αυτούς τους ηγέτες και προσβλέπουμε στη συνέχιση των προσπαθειών μας για την υποστήριξή τους.

 
* Το τελικό ποσό της πληρωμής σε δολάρια ΗΠΑ μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω πιθανής διακύμανσης της συναλλαγματικής ισοτιμίας κατά την πληρωμή. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης, τα 1.000.000 δολ. ισοδυναμούν, περίπου, σε 810.000 ευρώ ή 718.000 λίρες Αγγλίας. Το ποσό το 50.000 δολ. ισούνται με 40.500 ευρώ ή 35.900 λίρες Αγγλίας.

Σχετικά Άρθρα