Νέα «κορυφή» για την KPMG στα Responsible Business Awards

Το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Αριστεία στην Επικοινωνία» έλαβε χθες η KPMG για τη στήριξή  της πρωτοβουλίας “A Woman Can Be”, στα Hellenic Responsible Business Awards. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, το κοινό χειροκρότησε τις δύο αλπινίστριες, Βανέσσα Αρχοντίδου και Χριστίνα Φλαμπούρη, οι οποίες τον περασμένο Μάιο «κατέκτησαν» το Έβερεστ και έγιναν οι πρώτες Ελληνίδες που ανέβηκαν στη «Στέγη του Κόσμου». Η KPMG ήταν χρυσός χορηγός της πρωτοβουλίας.

 
Η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO της KPMG στην Ελλάδα δήλωσε: «Παραλαμβάνω με χαρά αυτή την τιμητική διάκριση, η οποία οφείλεται στη Χριστίνα και τη Βανέσσα. Οι δύο αλπινίστριες αντιμετώπισαν αναμφίβολα την μεγαλύτερη πρόκληση ξεπερνώντας τα όρια τους: νοητικά, σωματικά, ψυχολογικά. Το project ‘’7 Summits’’ και το ‘’A woman can be’’ μας ενέπνευσε εξαρχής, καθώς αποτελεί την «πεμπτουσία»  των αξιών μας και της φιλοσοφίας μας ότι με την σκληρή δουλειά, το ξεκάθαρο όραμα, την άριστη συνεργασία και τη στρατηγική μπορούμε να κατακτήσουμε και τους πιο δύσκολους στόχους. Οι Βανέσσα και Χριστίνα αξίζουν τα συγχαρητήρια μας και ξέρουμε καλά πόσο σκληρά έχουν εργασθεί για να κατακτήσουν την κορυφή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη συνεχή χρονιά που η KPMG βραβεύεται στα Hellenic Responsible Business Awards, γεγονός που καταδεικνύει τη σημασία που αποδίδει η εταιρεία στην Κοινωνική Υπευθυνότητα και τη συνέπεια που επιδεικνύει στον σχεδιασμό δράσεων με ουσιαστικό αντίκρισμα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας της KPMG στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε εδώ.

 
info photo  (από αριστερά): 

Φωτο 1: Στιγμιότυπο από τη βράβευση: Αλκιβιάδης Σιαράβας, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, KPMG, Κατερίνα Πουρναροπούλου, CSR and Marketing Coordinator, KPMG, Χριστίνα Φλαμπούρη, αλπινίστρια, Βανέσσα Αρχοντίδου, Αλπινίστρια, Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO, KPMG.

Σχετικά Άρθρα