Νέα ναυτιλιακή έκθεση από την SMM Hamburg

Ένα νέο ταξίδι, στο χώρο των διεθνών ναυτιλιακών εκθέσεων, ξεκινά η ομάδα που δημιούργησε την SMM Hamburg, η οποία αποτελεί ένα brand με παγκόσμια εμβέλεια στο χώρο της ναυτιλίας.

 
Η SMM σχεδίασε την νέα της έκθεση, την MARINE INTERIORS που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2019 στο Αμβούργο, με βάση τον άνθρωπο που επιλέγει να ταξιδέψει. Τα επιβατηγά πλοία (κρουαζιερόπλοια – κότερα – ακτοπλοΐα), αποτελούν τον μοναδικό εμπορικό κλάδο στον οποίο η ευρωπαϊκή ναυπηγική και κατασκευαστική βιομηχανία, υπερτερούν καταφανώς από τον Ασιατικό ανταγωνισμό.

Στην Ελλάδα, η ΗΕΜΕΧΡΟ – Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού υποστηρίζει ενεργά τη νέα προσπάθεια.

Δίπλα στην νέα έκθεση βρίσκονται και κορυφαίοι φορείς του κλάδου, όπως είναι η Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA), στην οποία η ΗΕΜΕΧΡΟ είναι μέλος, αλλά και  η Ένωση Γερμανών Κατασκευαστών Μηχανών και Εξοπλισμού (VDMA).

Η MARINE INTERIORS  της ομάδας της SMM έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προβάλει όλο το φάσμα των εφοδιαστών για επιβατηγά πλοία, από τα τεράστια κρουαζιερόπλοια, μέχρι τα Feries και τα ro – pax αλλά και τις πολυτελής θαλαμηγούς.

Πεδίο ενδιαφέροντος είναι ο εσωτερικός σχεδιασμός των πλοίων, ο εξοπλισμός και η τεχνολογία έως οι χώροι του μαγειρείου, των εστιατορίων, των μπαρ και γενικότερα της φιλοξενίας.

Η ΗΕΜΕΧΡΟ έχοντας αναγνωρίσει την ύπαρξη εταιρειών με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στον τομέα αυτό, προωθεί ενεργά την έκθεση και καλεί τις ενδιαφερόμενες εταιρείες να επικοινωνήσουν για περαιτέρω πληροφορίες στο info@hemexpo.gr και στο 2104093076.

Σχετικά Άρθρα