Πρωτοποριακή εφαρμογή από τη GLOBO για την WATT+VOLT

• Διευκολύνει την καθημερινότητα των χρηστών

 
Η GLOBO, διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μιας εταιρείας για την προστασία και διαχείριση εταιρικών δεδομένων και mobile συσκευών, καθώς και για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη mobile εφαρμογών, δημιούργησε τη νέα mobile εφαρμογή MyWatt για την ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας WΑΤΤ+VOLT.

Μέσω της εφαρμογής MyWatt, η WATT+VOLT διευρύνει τις υπηρεσίες που προσφέρει στο πελατολόγιό της, διευκολύνοντας την καθημερινότητα του σύγχρονου καταναλωτή και βοηθώντας τον να προϋπολογίσει τα έξοδά του σε ηλεκτρικό ρεύμα.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της εφαρμογής MyWatt έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν με μια ματιά αναλυτικές πληροφορίες για το λογαριασμό τους με απεικόνιση γραφημάτων, να συγκρίνουν την κατανάλωσή τους ανά περίοδο, ενώ παράλληλα μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς που έχουν σε εκκρεμότητα μέσω της Τράπεζας Πειραιώς και της χρήσης της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας.

Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να δουν ποιοι λογαριασμοί βρίσκονται σε εκκρεμότητα, να καταχωρούν ηλεκτρονικά την ένδειξη του μετρητή τους ώστε να απαλλαγούν από τους έναντι λογαριασμούς, να ενημερώνονται για τις τρέχουσες προσφορές της WATT+VOLT, να επικοινωνούν άμεσα με την εταιρεία για οποιαδήποτε ανάγκη ή διευκρίνιση που αφορά στο λογαριασμό τους, αλλά και να απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις με κάθε σύσταση νέου πελάτη.

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από εξειδικευμένους designers και developers του Μobility Βusiness Solutions Unit της GLOBO που έχουν την βάση τους εκτός από την Ελλάδα, στην Ινδία, την Αγγλία και τις ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε ο CEO της WATT+VOLT, κος Αναστάσιος Παπαναγιώτου: «Η εφαρμογή MyWatt είναι ένα από τα πολλά βήματα που θα κάνουμε ακόμη για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Έλληνα καταναλωτή που εμπιστεύεται τη WATT+VOLT για την προμήθεια της ηλεκτρικής ενέργειας. Αναπτύσσουμε συνεχώς νέες και καινοτόμες υπηρεσίες ακολουθώντας τις εξελίξεις στην τεχνολογία, έχοντας πάντα ως γνώμονα την εξέλιξη στην ενέργεια και την ανάγκη που ήδη υπάρχει στο κοινό να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο στα έξοδα σε ηλεκτρικό ρεύμα. Οπτικοποιώντας και αναλύοντας τις πληροφορίες που καταχωρούνται στα συστήματά μας μέσω των λογαριασμών του πελάτη, ο χρήστης μπορεί να αποκτά ολοκληρωμένη εικόνα για το ρεύμα του».

Ο κ. Νίκος Γιαννακάκος, VP Sales & Channel Development της GLOBO, σχολίασε « Η εταιρεία μας, που πρόσφατα διακρίθηκε στο Magic Quadrant της Gartner για την πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών της, έχει ως κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις που ξεπερνούν ένα απλό mobile app και καταλήγουν σε πραγματικά ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις. Συνδυάζοντας τόσο τις δυνατότητες της mobile εφαρμογής, όσο και τη δυναμική της ίδιας της επιχείρησης, δίνουμε λύσεις που παρέχουν πραγματική αξία και μετρήσιμα αποτελέσματα. Η εφαρμογή MyWatt δείχνει το δρόμο για το πώς οι εταιρείες μπορούν σήμερα να προσφέρουν στους καταναλωτές καλύτερη και σύγχρονη εξυπηρέτηση και χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών μέσα από τη mobile συσκευή τους.»

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη προσεχώς σε App Store και Google Play.

Σύντομα προβλέπεται και επέκταση της εφαρμογής με νέες καινοτόμες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

 
INFO

Σχετικά με τη GLOBO
Η GLOBO (LSE-AIM: GBO, OTCQX: GOBPY), ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του enterprise mobility και ανάπτυξης ολοκληρωμένων mobile εφαρμογών. Οι λύσεις GO!Enterprise (ΕΜΜ) και GO!AppZone (MADP) βοηθούν τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, να προσφέρουν καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους, αλλά και να επιτύχουν μείωση κόστους σε διάφορους τομείς της λειτουργίας τους μέσα από ένα ασφαλές και ολοκληρωμένο περιβάλλον που υποστηρίζει όλες τις έξυπνες κινητές συσκευές. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 400 ανθρώπους σε μόνιμη βάση, διαθέτει γραφεία εκτός από την Αθήνα, στο Πάλο Άλτο, τη Νέα Υόρκη, το Οχάιο, Λονδίνο, Ντουμπάι, ενώ η επιχειρηματική της δραστηριότητα εκτείνεται σε περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο. Η GLOBO έχει αναγνωριστεί από διεθνείς εταιρείες ερευνών όπως Gartner, Ovum και IDC. Για περισσότερες πληροφορίες globoplc.com.

 
Σχετικά με την WΑΤΤ+VΟLT
H WATT AND VOLT Α.Ε. είναι ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων WΑΤΤ+VOLT, με θυγατρικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, με άδειες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, άδεια προμήθειας φυσικού αερίου και άδεια balancing ενεργειακού προφίλ τελικών καταναλωτών.

Από το 2011 έως σήμερα, o Όμιλος WATT+VOLT, επενδύει σε πρωτοπόρα τεχνολογική υποδομή και στην εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού του και διανύει μία επιτυχημένη πορεία, επεκτείνοντας διαρκώς τις δραστηριότητές του σε πολλαπλούς τομείς επιχειρηματικής ανάπτυξης με αντικείμενο την Εμπορία και Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας, την Εμπορία Αερίων Ρύπων και την Διαπραγμάτευση Βασικών Αγαθών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, υπηρεσιών, λύσεων και εφαρμογών. Για περισσότερες πληροφορίες watt-volt.gr και watt-volt.com.

Όμιλος WATT+VOLT

Σχετικά Άρθρα