Στην Ευρωκλινική Αθηνών το υπερσύγχρονο Σύστημα Ρομποτικής Χειρουργικής da Vinci SI

Η Ευρωκλινική Αθηνών βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους ασθενείς της, αναβαθμίζοντας τα χειρουργεία της με την εγκατάσταση του νέου υπερσύγχρονου ρομποτικού συστήματος DA-VINCI Si HD 4-ARM.

 
Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα συστήματα Ρομποτικής Χειρουργικής παγκοσμίως που συνδυάζει απεικόνιση 3D και ιδιαίτερα βελτιωμένη ακρίβεια και έλεγχο.

Το σύστημα da Vinci SI ανοίγει σε ασθενείς και ιατρούς νέες εναλλακτικές στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, σε σχέση με τις λύσεις που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια σε επεμβάσεις καρκίνου του προστάτη, γυναικολογίας, παχυσαρκίας, γενικής χειρουργικής. Τα πλεονεκτήματα για τον ασθενή, σε σχέση με τα συμβατικά χειρουργεία, είναι πολύ σημαντικά και συνοψίζονται σε σημαντικά μειωμένο χρόνο νοσηλείας, μηδαμινή απώλεια αίματος, ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο και δυσφορία, πολύ μικρότερο κίνδυνο μόλυνσης καθώς και άρτια αισθητικά αποτελέσματα.

«Στόχος της Ευρωκλινικής με την απόκτηση του νέου συστήματος da Vinci SI είναι  η ρομποτική χειρουργική με ανθρώπινη προσέγγιση» είπε σχολιάζοντας την εγκατάστασή του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής κ. Αντώνης Βουκλαρής. Και συνεχίζει : «Μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στη ρομποτική χειρουργική και περισσότερες από 200 επεμβάσεις το χρόνο, με κύριο γνώμονα το καλό του ασθενή, ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό αξιοποιούν πλέον το νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα προς όφελος των ασθενών. Η Ευρωκλινική συνεχίζει τις επενδύσεις σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, παραμένοντας πιστή στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έχοντας τον ασθενή στο Κέντρο της φροντίδας και των εξελίξεων».

 
info

Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ:

Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία, που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών και για τα οποία πιστοποιήθηκε ως το 1ο στην Ελλάδα και την Ευρώπη «patients friendly hospital».

Με 175 νοσηλευτικές κλίνες, 12 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), 8 χειρουργικές αίθουσες, 4 κλίνες στην Μονάδα Εμφραγμάτων, συνεργασία με 300 μόνιμους γιατρούς και 740 εξωτερικούς συνεργάτες, 500 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τμήμα επειγόντων περιστατικών 24ωρης λειτουργίας και ασθενοφόρα σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, η Ευρωκλινική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας.

Είναι πιστοποιημένη για την Ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN 15224: 2012 ενώ πιστοποιήθηκε πρόσφατα και με  ISO 9001:2015. www.euroclinic.gr

Σχετικά Άρθρα