Συνεργάστηκε ο πατέρας και ο θείος του Τσίπρα με την χούντα;

Η εφημερίδα Παραπολιτικά, σε δημοσίευμα της καλεί τον κύριο Τσίπρα να συμπεριφερθεί, έστω και για μια φορά με ειλικρίνεια έναντι των Ελλήνων. «Πείτε την αλήθεια σε σχέση με το οικογενειακό σας παρελθόν. Αφήστε τους λεονταρισμούς και τις απειλές και επιτέλους δώστε μια ουσιαστική απάντηση» σημειώνει η εφημερίδα. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Για μια ακόμη φορά, η κυβερνητική πλευρά, αντί να απαντήσει επί της ουσίας στο σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα των «Π» για τα έργα και τις ημέρες της οικογένειας Τσίπρα, βάζει και πάλι μπρος την γνωστή μηχανή της προπαγάνδας και των ύβρεων, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ελληνική πολιτική ιστορία.

Αντιθέτως, τα «Π», επιλέγουν και πάλι να μην μπουν στο παιχνίδι του γκεμπελισμού και του αποπροσανατολισμού, που όπως φαίνεται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου και της Κουμουνδούρου γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Εξάλλου, οι χαρακτηρισμοί και οι πέρα για πέρα αντιθεσμικές και αντισυνταγματικές λογικές που επιστρατεύουν, απλώς υπενθυμίζουν το… πραγματικό περί δημοκρατίας αίσθημά τους και παραπέμπουν στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν τους. Αυτό, που μαζί με τα θλιβερά πεπραγμένα της διακυβέρνησής τους, σμπαραλιάζει ό,τι απέμεινε από το μύθο του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς.

Ως εκ τούτου και παραμένοντας στην ουσία των δημοσιευμάτων, καλούμε το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά τον πρωθυπουργό να απαντήσει στα κάτωθι ξεκάθαρα ερωτήματα που προκύπτουν:

Συνεργάστηκε ο πατέρας και ο θείος του πρωθυπουργού με την χούντα;

Μεγάλωσε ο κ. Τσίπρας από τα χρήματα που κέρδιζε η επιχείρηση επι των ημερών της χούντας;

Η χούντα διόρισε τον θείο του Ηρακλή Τσίπρα ως υψηλόβαθμο στέλεχος, σε μεγάλη αθηναϊκή ποδοσφαιρική ομάδα;

Άραγε υπάρχει οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ή ανεπτυγμένη χώρα στον δυτικό κόσμο, όπου ηγέτης αριστερού κόμματος να έχει μεγαλώσει με χρήματα που προέρχονται από χουντικό καθεστώς; Σ’ αυτό την απάντηση την δίνουμε εμείς και είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ. Μόνο στην Ελλάδα βιώνουμε αυτό το οξύμωρο σχήμα.

ΥΓ1. Σε σχέση με τους “δολοφόνους χαρακτήρων”, οι καθηγητές και μετρ του είδους βρίσκονται όχι μόνο στα υπόγεια, αλλά και τα ευρύχωρα γραφεία του Μαξίμου και της Κουμονδούρου. Είναι αυτοί που σπεύδουν να προκαταβάλουν δικαστικές ενέργειες και να καταδικάσουν επικοινωνιακά και ηθικά Έλληνες πολίτες.

ΥΓ2. Τελικά κύριε Τσίπρα συμπεριφερθείτε, έστω και για μια φορά με ειλικρίνεια έναντι των Ελλήνων. Πείτε την αλήθεια σε σχέση με το οικογενειακό σας παρελθόν. Αφήστε τους λεονταρισμούς και τις απειλές και επιτέλους δώστε μια ουσιαστική απάντηση. Βλέπετε το χειρότερο για σας για όσο διάστημα σας απομένει στην εξουσία, είναι ότι θα κυβερνάτε έναν λαό που έχει πια καταλάβει στον απόλυτο βαθμό όχι μόνο τα ψέματά σας, αλλά και την διάθεσή σας να καταστρατηγήσετε κάθε έννοια πολιτικού και προσωπικού ήθους για να διατηρηθείτε στην καρέκλα σας.

Σχετικά Άρθρα