Το Beat επεκτείνει τη δραστηριότητά του στη Νότια Αμερική λανσάροντας την υπηρεσία και στην πρωτεύουσα της Κολομβίας

Τo Beat, η κορυφαία εφαρμογή κλήσης ταξί στην Αθήνα, και μέλος του Ομίλου Daimler, επεκτείνει τη δραστηριότητά του σε μία ακόμη πόλη της Νοτίου Αμερικής, τη Μπογκοτά.

Με περισσότερους από 2.5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και περίπου 100.000 εγγεγραμμένους οδηγούς αποκλειστικά στις πόλεις Λίμα (Περού) και Σαντιάγκο (Χιλή), το Beat έγινε πρόσφατα διαθέσιμο και στην Μπογκοτά. Λανσάροντας την υπηρεσία στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, η Μπογκοτά γίνεται η τρίτη μεγάλη πόλη της Νοτίου Αμερικής στην οποία λειτουργεί η εφαρμογή.

Μέσω αυτής της επέκτασης, το Beat σκοπό έχει όχι μόνο να προσφέρει μία νέα εμπειρία μετακίνησης στους περισσότερους από 7 εκ. κατοίκους της Μπογκοτά, αλλά να εδραιώσει την παρουσία του και να επιταχύνει την καλπάζουσα ανάπτυξη που γνωρίζει στη Νότια Αμερική.  Συγκεκριμένα, το Beat έχει επιτύχει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης άνω του 90% στη Νότια Αμερική (2o τρίμηνο 2018 vs. 2ο τρίμηνο 2017), πραγματοποιώντας σήμερα σχεδόν το διπλάσιο αριθμό διαδρομών σε σχέση με πέρυσι.

Μετά το Περού και τη Χιλή, η Κολομβία είναι τώρα η επόμενη αγορά στην οποία εστιάζει η εταιρεία, ενώ ο στόχος είναι να επεκταθεί στο κοντινό μέλλον σε περισσότερες πόλεις της Νοτίου Αμερικής και να κυριαρχήσει στην περιοχή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Beat, κ. Νίκος Δρανδάκης, δήλωσε: «Από το 2014, το Beat προσφέρει εκατομμύρια διαδρομές στη Νότια Αμερική, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται οι άνθρωποι στην πόλη της Λίμα. Με τις δύο πρόσφατες προσθήκες στην οικογένεια του Beat, αυτές του Σαντιάγκο και της Μπογκοτά, φτάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου μας να γίνει η Beat η κορυφαία εφαρμογή στην περιοχή, και να προσφέρουμε εύκολη, γρήγορη, προσιτή και ασφαλής μετακίνηση σε όλους».

 
info

Σχετικά µε το Beat

Το Beat δηµιουργεί µια νέα εµπειρία µετακίνησης στην πόλη, συνδέοντας χιλιάδες επιβάτες µε διαθέσιµους επαγγελµατίες οδηγούς σε κοντινή απόσταση. Μέσω της εφαρµογής, µπορείτε να εντοπίσετε ένα µεγάλο αριθµό οδηγών, διαθέσιµων 24 ώρες την ηµέρα, 365 ηµέρες το χρόνο. To Beat δεν είναι απλά µια εφαρµογή που σε πάει από το ένα µέρος στο άλλο. Αποστολή του Beat είναι να γίνει κοµµάτι της ζωής των ανθρώπων, κάνοντας τις καθηµερινές τους µετακινήσεις µέσα στην πόλη πιο εύκολες, αποτελεσµατικές και γρήγορες. Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2011 και από το Φεβρουάριο του 2017, το Beat ανήκει στη mytaxi, την κορυφαία εφαρµογή κλήσης ταξί στην Ευρώπη (Daimler Mobility Services GmbH, µέλος του Daimler Group). Η Beat εφαρµογή είναι διαθέσιµη στην Αθήνα (Ελλάδα), στη Λίµα (Περού), στο Σαντιάγκο (Χιλή) και στην Μπογκοτά (Κολοµβία). Στόχος της εταιρείας είναι πλέον η εδραίωση του Beat και σε άλλες χώρες της Νοτίου Αµερικής. Περισσότερα στο thebeat.co.

Ίδρυση: 2011 • Κεντρικά γραφεία: Αθήνα, Ελλάδα • Αριθµός εργαζοµένων: 270 • Εγγεγραµµένοι επιβάτες: Πάνω από 3 εκατοµµύρια • Εγγεγραµµένοι οδηγοί: 110.000 • Πόλεις: Η υπηρεσία είναι διαθέσιµη σε µία ευρωπαϊκή και τρεις νοτιοαµερικανικές πρωτεύουσες: Αθήνα (Ελλάδα), Λίµα (Περού), Σαντιάγκο (Χιλή), Μπογκοτά (Κολοµβία) • Ιστοσελίδα: thebeat.co • Ευκαιρίες καριέρας: beat.careers

Σχετικά Άρθρα