Διοικητικές αλλαγές στην Viohalco

Η Viohalco ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ. Νικολάου Μαρίου ως Επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης των εταιριών της Viohalco και του κ. Γεωργίου Μίχου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του κλάδου χάλυβα 

 
Η Viohalco βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 ο κ. Νικόλαος Μαρίου, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κλάδου χάλυβα, αναλαμβάνει τη θέση του Επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης των εταιριών της Viohalco. Μέσω του νέου του ρόλου, ο κ. Μαρίου θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση της στρατηγικής επιχειρηματικής ανάπτυξης των εταιριών της Viohalco. Ο κ. Μαρίου, κατά τη μακρά  θητεία του στη Διοίκηση του κλάδου χάλυβα, συνέβαλε σημαντικά στην καθιέρωση της Σιδενόρ ως ηγέτη στην αγορά χάλυβα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Παράλληλα ο κ. Γεώργιος Μίχος, με πολυετή εμπειρία στον βιομηχανικό κλάδο, θα αντικαταστήσει τον κ. Μαρίου, αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του κλάδου χάλυβα. Ο κ. Μίχος είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος πτυχίου MBA από το Harvard Business School, ενώ έχει περισσότερα από 17 χρόνια ανώτερης διοικητικής εμπειρίας στον Όμιλο Lafarge/ Holcim στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχετικά Άρθρα