Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ICAP με τη Google, στην Θεσσαλονίκη

«Πέτυχε τους στόχους σου σε Ελλάδα και Εξωτερικό με Google Ads»

 
Στο digital κόσμο της Google, «πλοηγήθηκαν» Επιχειρηματίες, Στελέχη Εμπορικών Διευθύνσεων και Πωλήσεων από τη Βόρεια Ελλάδα, την Τρίτη 04 Απριλίου,  όπου ανακάλυψαν τα κατάλληλα εργαλεία και τις μεθόδους, που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν στους εμπορικούς τους στόχους, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις χώρες ενδιαφέροντός τους.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Βασίλης Παπαχρήστος, Director στο Κατάστημα Β. Ελλάδας της ICAP Group, κάνοντας αναφορά στην πολυετή και στρατηγική συνεργασία της ICAP με τη Google και στη δυναμική ομάδα καταρτισμένων συμβούλων Google AdWords Certified Professionals, του Ομίλου. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Άλκης Μελετίου, Account Strategist της Google (Ιρλανδία), ο οποίος παρουσίασε με διαδραστικό τρόπο στατιστικά δεδομένα, τις τάσεις και τα απαραίτητα κανάλια προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών των ελληνικών επιχειρήσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο mobility, στο YouTube και στη διαδικασία προσέγγισης του κατάλληλου target υποψηφίων πελατών. Στη συνέχεια, έγινε αναφορά του ρόλου που υπηρετεί η Διεύθυνση ICAP Web Solutions στη δημιουργία και βελτιστοποίηση των Google καμπανιών, από τον επικεφαλής της ομάδας ICAP Web Solutions, Βασίλη Τσινόπουλο.

Σημειώνεται ότι η ICAP Group, ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Google από το 2008, συμμετέχει στο πρόγραμμα Premier Partner για 9 συνεχόμενα χρόνια. Μάλιστα, αναδείχθηκε 1η στην Εξυπηρέτηση Πελατών τo 2016, ανάμεσα σε 110 Premier SMB Partners της Google, ενώ το 2014 κατέκτησε τη 2η θέση στο “Customer Satisfaction.

Έχοντας διαχειριστεί περισσότερους από 2.800 λογαριασμούς πελατών στο AdWords και πάνω από 5.500 καμπάνιες, η Διεύθυνση ICAP Web Solutions παρέχει στοχευμένες Υπηρεσίες Συμβουλευτικής Digital Advertising και Πλήρη Διαχείριση και Reporting Online Διαφημιστικών Καμπανιών και PPC διαφήμισης, ικανοποιώντας αποδεδειγμένα τους στόχους κάθε πελάτη της, μέσω της χρήσης των Μετρήσιμων Online Εργαλείων Διαφημιστικής Προώθησης.

H ICAP Group – με 1.300 εργαζομένους- είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μετά την εξαγορά της από το SEEF Fund της Global Finance το 2007, έχει αναπτυχθεί ραγδαία και σήμερα παρέχει μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων που ομαδοποιούνται σε 4 κατηγορίες: Credit Risk Services, Marketing Solutions, Management Consulting και People & Employment Solutions.

Σχετικά Άρθρα