Νέα γραφεία για την Ebury ως το τέλος του 2017

Η Ebury, από τις ταχύτερα ανερχόμενες fintech εταιρίες στον κλάδο των διεθνών εταιρικών συναλλαγών, ανακοινώνει το άνοιγμα εννέα νέων γραφείων. Στην Ευρώπη, το Μιλάνο φιλοξενεί το πρώτο γραφείο στην Ιταλία και ενισχύονται τα γραφεία της στο Άμστερνταμ, τη Μάλαγα και τη Ζυρίχη. Στη Μεγάλη Βρετανία, η εταιρία άνοιξε νέο γραφείο στο Μάντσεστερ, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου σχεδιάζεται η λειτουργία νέων γραφείων στη Λισαβόνα και τις Βρυξέλλες. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού επέκτασής της διεθνώς, η Ebury άνοιξε το πρώτο της γραφείο εκτός Ευρώπης στο Τορόντο και προσεχώς η ευρωπαϊκή τεχνογνωσία της  θα μεταφερθεί στο Ντουμπάι.

 
Η επιτυχημένη start up εταιρία ιδρύθηκε το 2009 και εξειδικεύεται στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, όπως διεθνείς πληρωμές, στρατηγικές αντιστάθμισης και διαχείρισης συναλλαγματικού κινδύνου σε πλήθος μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Από το Σεπτέμβριο του 2017 η εταιρία διαθέτει γραφείο στην Ελλάδα.

Για τις αυξανόμενες ανάγκες της σε προσωπικό, από τις αρχές του 2017 η Ebury έχει προσλάβει περισσότερα από 400 άτομα , ώστε να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και υποδομών της. Η επέκταση της εταιρίας διεθνώς υπαγορεύεται από τη φύση των συναλλαγών στον κλάδο των διεθνών πληρωμών, που καθιστούν αναγκαία τη συνεργασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με έναν ευέλικτο εταίρο ικανό να στηρίξει την ανάπτυξή τους.

Ο Χουάν Λομπάτο, CEO και συνιδρυτής της Ebury  (photo άνω) δήλωσε: «Είναι μια σπουδαία στιγμή για την εταιρία μας, καθώς αναπτύσσεται σε νέες αγορές και προχωρά σε νέες προσλήψεις. Ενισχύουμε την παρουσία μας διεθνώς και σκοπεύουμε να προσθέσουμε άλλα 1.000 άτομα στους επόμενους 18 μήνες στην εταιρία μας. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο έχουν ανάγκη για πρόσβαση σε μοντέρνες λύσεις και σύγχρονα εργαλεία για τις διεθνείς συναλλαγές τους, κι αυτό ακριβώς τους παρέχουμε στην Ebury».

 
INFO

Σχετικά με την εταιρία

Η Ebury είναι από τις ταχύτερα ανερχόμενες Ευρωπαϊκές fintech εταιρίες στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού επέκτασής της στην Ευρώπη, τον Σεπτέμβριο του 2017 ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας γραφείου στην Αθήνα. Η εταιρία διαθέτει ήδη γραφεία σε Λονδίνο, Μαδρίτη, Άμστερνταμ, Παρίσι, Ζυρίχη, Βαρσοβία, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Τορόντο κι εξυπηρετεί περισσότερες από 24.000 επιχειρήσεις. Έως το τέλος του 2017, η εταιρία έχει προγραμματίσει ενίσχυση γραφείων της καθώς και επέκτασή της στη Λισαβόνα, τις Βρυξέλλες και το Ντουμπάι.

Η επιτυχημένη start up εταιρία ιδρύθηκε το 2009 και εξειδικεύεται στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, όπως διεθνείς πληρωμές, στρατηγικές αντιστάθμισης και διαχείρισης συναλλαγματικού κινδύνου σε πλήθος μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η Ebury παρέχει όλες τις τελευταίες ειδήσεις και αναλύσεις σχετικά με την αγορά νομισμάτων καθώς επίσης και επιχειρηματικές λύσειςστον τομέα των διεθνών συναλλαγών. Χάρη στις υπηρεσίες της Ebury, οι ΜΜΕ μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένες λύσειςεναρμονισμένες στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από τα capital controls, με τη δυνατότητα συναλλαγών σε περισσότερα από 140νομίσματα.

Η εταιρία έχει επιτύχει διεθνή αναγνώριση, κερδίζοντας περισσότερες από 15 διακρίσεις στον τομέα της. Περιλαμβάνεται στην πρόσφατη λίστα “FT 1000 Fastest Growing European Companies 2017” χάρη στην αύξηση του κύκλου εργασιών της από το 2012 έως το 2015, καθώς και στο δίκτυο “Tech City UK’s Future Fifty Award 2017” των ταχύτερα ανερχόμενων Βρετανικών εταιριών τεχνολογίας.

 
Ebury Hellas, Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι, Αθήνα, 15124, +30 211 1986730

info@ebury.gr  www.ebury.gr

Σχετικά Άρθρα