Τα Grace Hotels υποδέχονται το καλοκαίρι

Παρουσιάζοντας νέες εμπειρίες και δραστηριότητες σε Μύκονο και Σαντορίνη

 
Τα Grace Hotels εγκαινιάζουν τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο και καλωσορίζουν τους πρώτους επισκέπτες τους στα Grace Mykonos και Grace Santorini στις 20 Απριλίου, προσφέροντας τους για πρώτη φορά τη δυνατότητα να γνωρίσουν σε βάθος την κουλτούρα του προορισμού και να έρθουν σε επαφή με τις τοπικές παραδόσεις, γεύσεις και εμπειρίες, μέσα από το πρόγραμμα Bespoke Experiences.

Το Grace Mykonos, με θέα την παραλία του Αγίου Στεφάνου, αποτελείται από 32 δωμάτια και σουίτες που διακρίνονται για την ιδιαίτερη αισθητική και κομψότητά τους και υπόσχεται στους επισκέπτες του υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό χαλάρωσης και πολυτέλειας. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και το Boutique SPA του ξενοδοχείου που διαθέτει μοναδική επιλογή θεραπειών και υπηρεσιών, ενώ στο εστιατόριο, που βρίσκεται στο επίπεδο της πισίνας, μπορούν να γευτούν τοπικές και μεσογειακές γεύσεις σε πρωτότυπες γευστικές παραλλαγές. Φέτος, μέσα από το πρόγραμμα Bespoke by Grace και την υπηρεσία Bespoke Experiences, οι επισκέπτες του Grace Mykonos έχουν την ευκαιρία, να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, μια βόλτα με άλογο στις μαγευτικές παραλίες και τα γραφικά μονοπάτια του νησιού ή ένα μάθημα μαγειρικής από τη Chef Ελένη Μελιρρύτου δίπλα στη θάλασσα και να μάθουν τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν το ρομαντισμό της Μυκόνου, το Grace Mykonos τους οδηγεί στο ιδανικό ειδυλλιακό σκηνικό για δείπνο· στο Φάρο του Αρμενιστή που χρονολογείται από το 1891. Τέλος, οι επισκέπτες που αναζητούν γαστρονομικές και πολιτιστικές εμπειρίες, μπορούν να απολαύσουν μια ιδιωτική ξενάγηση στο οικολογικό αγρόκτημα Μυκόνου Βίωμα που υπόσχεται ένα ταξίδι των αισθήσεων στις γεύσεις και τα αρώματα του νησιού.

Το Grace Santorini, χτισμένο στην κορυφή από τα επιβλητικά βράχια, στο εσωτερικό μέρος της Καλντέρας, δίπλα από την ιστορική παλιά πρωτεύουσα της Σαντορίνης, τον Σκάρο, στο Ημεροβίγλι  διαθέτει τη μεγαλύτερη Infinity Pool (πισίνα υπερχείλισης) στη Σαντορίνη και αποτελείται από 21 δωμάτια και σουίτες. Η παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική που δένει αρμονικά με τη μοντέρνα διακόσμηση σε συνδυασμό με την  αξεπέραστη θέα του μαγευτικού τοπίου και του διάσημου ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης καθιστούν το Grace Santorini ασύγκριτη επιλογή διαμονής. Για το απόλυτο πολυτελές ιδιωτικό καταφύγιο, το Grace Santorini  διαθέτει επιπλέον την αυτόνομη The Villa των 400 τ.μ., που περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, ιδιωτικό SPA, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ, ενώ προσφέρει μεταξύ άλλων και υπηρεσίες butler. Με ιδιαίτερη έμφαση στη γαστρονομική εμπειρία των επισκεπτών, ο Executive Chef του Grace Santorini, Σπύρος Αγιούς, έχει δημιουργήσει ένα μενού με δημιουργικό προσανατολισμό, ενσωματώνοντας τοπικά προϊόντα της Σαντορινιώτικης γης και επιλέγοντας πάντοτε άριστες πρώτες ύλες. Για τους επισκέπτες που συνεχώς αναζητούν νέες εμπειρίες, η υπηρεσία Bespoke Experiences τους δίνει την ευκαιρία να απολαύσουν μια κρουαζιέρα στις απομονωμένες παραλίες του νησιού και την Καλντέρα, ενώ οι λάτρεις των γεύσεων έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους αμπελώνες του νησιού και να ζήσουν από κοντά την παραγωγή του μοναδικού Σαντορινιού κρασιού. Για όσους θέλουν να αποτυπώσουν το άγριο τοπίο, τις ομορφιές του νησιού και τις ιδιαίτερες εμπειρίες τους μέσα από τη δική τους οπτική, το Bespoke Experiences προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να συνθέσουν το δικό τους φωτογραφικό άλμπουμ με την πολύτιμη βοήθεια του φωτογράφου, ο οποίος θα τους μάθει όλα τα μυστικά της φωτογραφίας.

Για μια εξατομικευμένη εμπειρία διακοπών, οι επισκέπτες έχουν πάντοτε τη δυνατότητα να σχεδιάσουν τη διαμονή τους σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις και να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη συλλογή αποκλειστικών υπηρεσιών που διατίθενται μέσω του προγράμματος Bespoke by Grace.

Τα Grace Hotels προσκαλούν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν και να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία διαμονής που προσφέρουν τα ξενοδοχεία Grace Mykonos και Grace Santorini και να εξερευνήσουν τις κρυμμένες ομορφιές των νησιών μέσα από την υπηρεσία Bespoke Experiences.

 
INFO
Σχετικά με την Grace Hotels

Η Grace Hotels (www.gracehotels.com) αποτελεί βραβευμένη εταιρεία πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρει ποιοτική διαμονή, στα πιο δημοφιλή θέρετρα και πόλεις του κόσμου.

Από το 2007 που λειτούργησε το  πρώτο ξενοδοχείο της εταιρείας στην Ελλάδα, η Grace Hotels έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση. Κάθε ξενοδοχείο αποτελεί μία γνήσια έκφραση του τοπικού χαρακτήρα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν αυθεντικές εμπειρίες συνδυάζοντας την τοπική παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική.

Η γαστρονομία αποτελεί επίσης αναπόσπαστη εμπειρία του επισκέπτη σε όλα τα ξενοδοχεία, με τα μενού να ενσωματώνουν τα καλύτερα υλικά του κάθε τόπου, αναδεικνύοντάς τα με τον καλύτερο τρόπο. Αυτήν την περίοδο η εταιρία επεκτείνεται και σύντομα θα είναι παρούσα σε πέντε ηπείρους. Η Grace Hotels είναι μέλος του Libra Group, ενός διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου που ανήκει στην οικογένεια Λογοθέτη.

 
Grace Mykonos, Grace Santorini (Ελλάδα)

Grace Beijing (Κίνα)

The Vanderbilt Grace, The Mayflower Grace (ΗΠΑ)

Grace Cafayate (Αργεντινή)

Grace Panama (Παναμάς)

***
Ανοίγουν Σύντομα

Grace Marrakech (Μαρόκο)

The White Barn Grace (ΗΠΑ)

Grace St. Moritz (Ελβετία)

La Dolfina Grace (Αργεντινή)

Grace Kalamata, Grace Kea (Ελλάδα)

 

Grace Hotel Mykonos
Junior Suite Grace Mykonos

??
Villa Swimming Pool Grace Santorini

Cooking masterclass
Cooking masterclass

Σχετικά Άρθρα